Feestweek Monster is terug

Inwoners van Monster kunnen zich opmaken voor een bruisende week vol festiviteiten! Na een aantal jaren van afwezigheid staat het Kerkplein weer centraal als het bruisende epicentrum van festiviteiten en vermaak. Van 3 tot en met 6 juli 2024 wordt de feestweek nieuw leven ingeblazen door de enthousiaste leden van de onlangs opgerichte stichting ‘Mooi Monster’. Deze groep gedreven Monsternaren heeft zich verenigd om samen een onvergetelijke week vol vermaak en gezelligheid te organiseren voor alle inwoners van Monster en omgeving.  

De editie van 2024 wordt afgetrapt door de wielerronde op woensdag 3 juli waar zowel professionele als amateurwielrenners uit het hele land samenkomen om hun krachten te meten en hun passie voor de wielersport te delen. Na afloop van de race starten de festiviteiten op het Kerkplein, waar de wielrenners worden gehuldigd en iedereen kan genieten van (live) muziek onder het genot van een drankje. 

Van donderdag tot en met zaterdag vormt het Kerkplein het hart van de festiviteiten met een divers programma aan activiteiten voor jong en oud. Of je nu van sport, cultuur, lekker eten of muziek houdt, de feestweek biedt voor ieder wat wils. Naast de diverse activiteiten zet de organisatie zich ook in om weer een kermis te organiseren, wat dan op het vernieuwde Woutersplein plaatsvindt. 

Voor alle laatste updates en sneak peeks kun je terecht op de officiële website www.feestweek-monster.nl, de Instagram pagina @feestweekmonster en de facebookpagina via www.facebook.com/mooimonster 

Voor sponsors en vrijwilligers is er de mogelijkheid om zich gemakkelijk aan te melden via de website. 

Mis deze unieke gelegenheid niet om de saamhorigheid in Monster te vieren. Zet de data in je agenda en maak je op voor een onvergetelijke feestweek! 

Deel dit bericht!